Petri Pulkkanen Uusi Suomi blogi

Olen kyllästynyt seuraamaan vanhojen puolueiden keskinäistä nokittelua siitä, miten alati niukkenevat ja usein velalla rahoitetut resurssit jaetaan tai mitä menoja leikataan ilman että yksikään poliitikko suuntaisi voimavaransa ja huomionsa siihen, miten Suomi saadaan talouskasvun tielle ja siten lisättyä työpaikkoja ja hyvinvointia. Minä olen enemmän kiinnostunut luomaan uusia ja positiivisia ratkaisuja Suomen haasteelliseen taloustilanteeseen kuin jakamaan sulle mulle -tyyliin alati pienenevää kakkua.

Eduskunnan tehtävänä on laatia lainsäädäntöä. Olen usein kuullut väitteen siitä, että Eduskunnassa ei voida tehdä mitään kansainvälisten suurinvestointien saamiseksi ja siten Suomen työllisyyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, mikä on täyttä pötypuhetta!

Eduskunnassa voidaan ja pitää nimenomaan säätää lainsäädäntöä, jolla Suomi houkuttelee kansainvälisiä 100 000 000 euron suurinvestointeja, joiden myötävaikutuksena Suomeen syntyy voimakas talouskasvu, ja siten paljon lisää työpaikkoja ja runsaasti hyvinvointia meille kaikille jaettavaksi. 

Lue lisää osoitteesta: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/petri-pulkkanen/miten-suomeen-saadaan-100-000-000-euron-investointeja/